top of page

Visualitza el que vols i estaràs més a prop d'aconseguir-ho


Visualitza el que vols i estaràs més a prop d'aconseguir-ho! La nostra ment té molta força. Encara que de vegades sentim que exerceix el poder sobre nosaltres i que ens té atrapats, en realitat en podem disposar perquè la ment som nosaltres i nosaltres som la ment. Ens hem d'acompanyar amb amistat i no amb duresa. No ens hem de posar obstacles a nosaltres mateixos. Al contrari, ens hem d'imaginar allò que volem, posar-li intenció i motivació, creure en nosaltres mateixos i avançar cap en la direcció desitjada. Si ho visualitzem és més creïble per a la nostra ment, perquè ens queda més a prop i ens serà més fàcil aconseguir-ho.

Llegiu l'entrada en castellà

#psicologia #psycotherapy #psychology #barcelona #poder #imaginar #aquiiara #actitudpositiva #frases #vida #psicoteràpia #home #dona #visió #ment #realitat #intenció #motivació #companyia #amistat #obstacles #present #reflexions #creixementpersonal

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page