top of page

Taller de Flors de Bach


A la residència Portamar Residencial de Castelldefels, els volem oferir el millor i volem que les persones de la tercera edat segueixin aprenent, enriquint-se i gaudint!

​​

Amb aquesta finalitat, anem organitzant diferents tallers. El diumenge 12 de març se’n va realitzar un​​ sobre la teràpia de les Flors de Bach. Tots els usuaris i els familiars que van assistir van poder aprendre més sobre els usos curatius de les essències de les Flors de Bach, com per exemple la regulació de les emocions i la reducció dels símptomes de malestar.

Va ser un taller molt dinàmic, se’ls va fer participar i se’ls va preguntar sobre les seves emocions i les seves característiques de personalitat, ja que són aspectes que la Iolanda García, terapeuta natural, té en compte en el tractament personalitzat que fa amb les Flors de Bach. Moltes gràcies Iolanda, per nutrir-nos amb les essències de les flors!

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page