top of page

Sents que controles la teva ment?


No ens hem de deixar dominar per preocupacions, ni pensaments recurrents i negatius. Encara que moltes vegades no en siguem conscients, tots tenim el poder de la nostra ment. Per tant, podem decidir si ens centrem en aquests pensaments o no.

Quan ens ve al cap una preocupació, ens podem imaginar com si de sobte aparegués un cavall davant nostre. Aquest cavall és present en la nostra vida, però no forma part de la nostra persona. Jo no sóc el cavall, jo no sóc aquest pensament (Soc molt més que els pensaments en sí). Per tant, podem decidir què fer respecte al cavall. Una opció és muntar-lo i deixar-nos arrossegar fins on ens porti, sentint-nos fora del nostre control. Una altra opció és no muntar-lo i deixar-lo passar.

D'aquesta manera, si NO ens obsessionem amb les preocupacions, poden, fins i tot, arribar a desaparèixer (depenent del tipus de preocupacions).

Necessitem recuperar el poder sobre nosaltres mateixos.

Si et fixes bé en la paraula "preocupar-se" entendràs el misteri, veuràs que es pot dividir en dues parts: PRE-ocupar-se. Així que ocupa't de les situacions que hagis de solucionar, però no ho facis abans (pre-) de què succeeixin. No t’anticipis. Així estalviaràs patiment i ansietat.

Comments


  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page