top of page

Contes per adults


A tots ens han agradat i, de fet, ens continuen agradant les històries, que ens transporten a altres realitats. Ja sigui a través de contes, pel·lícules, obres d'òpera o teatre, etc.

A Portamar Residencial, entre les diverses activitats d'estimulació cognitiva que es realitzen, també s'expliquen contes per adults.

Aquests contes són petites històries, normalment escrites per Jorge Bucay, que utilitzen metàfores senzilles per fer-nos arribar unes reflexions profundes i transcendentals.

Després d'explicar-les, cadascun dels usuaris de la residència té l'oportunitat de comentar el que més li ha destacat de la petita història, l'aprenentatge que n'ha obtingut i, fins i tot, l'experiència de la seva vida que relaciona amb aquesta reflexió.

Tots els usuaris estan convidats a participar en les activitats o a observar, si així ho prefereixen al principi. D'aquesta manera, es poden adonar que les activitats que es realitzen no són massa fàcils, ni per a nens. Si no que són adaptades a la seva edat, als seus gustos i preferències i que seguim aprenent en cada activitat.

Evidentment, hi ha persones que pel seu deteriorament cognitiu no poden seguir totes les activitats, tal com podien fer anteriorment. És per això, que s'organitzen diferents grups per donar-los l'atenció i l'estimulació cognitiva que necessiten.


  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page