Saber el que vols i com aconseguir-ho

En l’article “Saber lo que quieres, ¿es suficiente?” publicat a "La mente es Maravillosa", explico la importància de que tinguis criteris personals i et trobis en el teu propi camí. Mantenir un objectiu general que doni sentit a la teva vida. Com si tinguessis una brúixola que et va orientant i, tot i que no t’eviti els obstacles, t’ajuda a no perdre’t.

 


Aquest objectiu general, pot anar acompanyat d’objectius més concrets. De vegades, però, no saps com aconseguir-los. En aquest article també et dono unes pautes molt útils que t’ajudaran a arribar-hi.

 

 

 

" Només una cosa converteix en impossible un somni, la por a fracassar""
- Paulo Coelho -

Llegiu l'entrada en  castellà

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

November 26, 2018

November 24, 2018

October 21, 2018

Please reload

També em pots trobar a:

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon

© 2019 | Maria Fabregat | Psicòloga

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Icono negro LinkedIn