top of page

Més que classes d'anglès!


A Portamar Residencial sempre estem adaptant les nostres activitats als usuaris i oferint-los el millor! Fa un temps que hem començat a fer classes d'anglès. Aquestes s'han convertit en molt més que simples classes! D'una banda, es tracta d'una activitat d'estimulació cognitiva, la qual requereix prestar atenció, concentrar-se, memoritzar i, fins i tot, aprendre. D'altra banda, aquestes classes els permeten augmentar la seva autoestima i el seu benestar emocional, ja que valoren la seva capacitat d'aprendre i se senten més satisfetes amb elles mateixes. Totes mostren molta motivació i interès en les classes, el que els ajuda a augmentar el seu aprenentatge i memòria. Fins i tot esperen el dia que es fan les classes d'anglès i es preparen amb els seus portafolis, on guarden les fitxes de les activitats. Els agrada molt aprendre i se senten satisfetes de saber anglès, com els seus néts!

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page