Sobre mi

Des de sempre he considerat que el més important és el benestar emocional de les persones i vaig descobrir que a través de la psicologia les puc acompanyar perquè puguin aconseguir una millor qualitat de vida.

 

Primer, vaig graduar-me en Psicologia, amb la menció en Psicologia Clínica i de la Salut i vaig estar realitzant pràctiques al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) de Cornellà de Llobregat.

 

Després, vaig realitzar el Màster en Teràpia Cognitivo-Social de la Universitat de Barcelona, que em va permetre especialitzar-me principalment en l’enfocament constructivista i sistèmic. També em va facilitar realitzar pràctiques en teràpia familiar sistèmica a l’Hospital Sant Pau de Barcelona i a ITA (Institut de Trastorns Alimentaris). A més, gràcies als diferents seminaris realitzats per grans psicòlegs vaig adquirir coneixements de tot tipus de corrents com la teràpia breu centrada en solucions, la teràpia gestàltica, la teràpia narrativa, etc. A més, sempre continuo complementant la meva formació, sobretot amb tècniques més vivencials i que tenen en compte les sensacions corporals, com la Integració del Cicle Vital i l’Estimulació Bilateral.

 

Sóc Psicòloga General Sanitària, habilitada pel Departament de Salut de la Generalitat i estic col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) amb el número 22083.

 

Actualment, realitzo pscioteràpia individual, de parella i família. També ho complemento duent a terme tallers de creixement personal i teràpies grupals i, per altra banda, sóc la psicòloga de la residència geriàtrica Portamar Residencial de Castelldefels.

 

A més, també realitzo algunes xerrades de sensibilització i psico-educació, sobre el síndrome de la fibromiàlgia i la gestió de les emocions, entre d’altres.M’agradaria ajudar a les persones a través de la psicoteràpia perquè sentin un major benestar i tinguin una millor qualitat de vida. Confio en què el canvi és possible i em considero una persona propera. Seguint el corrent constructivista, penso que l’important no és transmetre coneixements directament sinó que facilito que es doni la situació adequada perquè la persona es conegui millor, puguem tractar els problemes amb profunditat i pugui construir nous punts de vista que li permetin sentir una major satisfacció.