top of page
Sobre mi

Des de sempre he considerat que el més important és el benestar emocional de les persones i vaig descobrir que a través de la psicologia les puc acompanyar perquè puguin aconseguir una millor qualitat de vida.

 

Primer, vaig graduar-me en Psicologia, amb la menció en Psicologia Clínica i de la Salut. Després, vaig realitzar el Màster en Teràpia Cognitivo-Social de la Universitat de Barcelona, que em va permetre especialitzar-me principalment en l’enfocament constructivista i sistèmic. També em va facilitar realitzar pràctiques en teràpia familiar sistèmica a l’Hospital Sant Pau de Barcelona i a ITA (Institut de Trastorns Alimentaris). A més, gràcies als diferents seminaris realitzats per grans psicòlegs vaig adquirir coneixements de tot tipus de corrents com la teràpia breu centrada en solucions, la teràpia gestàltica, la teràpia narrativa, etc. A més, sempre continuo complementant la meva formació, sobretot amb tècniques més vivencials, com la Integració del Cicle Vital i l’Estimulació Bilateral.

 

Soc Psicòloga General Sanitària, habilitada pel Departament de Salut de la Generalitat i estic col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) amb el número 22083.

 

Actualment, realitzo pscioteràpia individual a adults i teràpia de parella i duc a terme tallers de creixement personal.

 

M’agrada ajudar a les persones a través de la psicoteràpia perquè sentin un major benestar i tinguin una millor qualitat de vida. Confio en què el canvi és possible i em considero una persona propera. Facilito mitjançant preguntes i reflexions que la persona es conegui millor, puguem tractar els problemes amb profunditat i pugui construir nous punts de vista que li permetin sentir una major satisfacció.

bottom of page