Amb quina activitat desconnectes més?

August 29, 2018

Hi ha moments per a tot: per treballar, per descansar i també per a l'oci i el plaer, entre d'altres. En cada un d'ells es pot gaudir (que seria l'ideal), però no podem oblidar que necessitem activitats que ens ajudin a "desconnectar" i gaudir (no val només dormir).


 

A mi el ball és el que em permet DESCONNECTAR de la meva ment i preocupacions i CONNECTAR amb el meu cos. També connecto amb l'altra persona a través d'un altre llenguatge, sense paraules. El ball em fa somriure, aflorar la meva part femenina i sentir-me lliure.

 

 

 

I tu, amb quina activitat desconnectes més de les teves preocupacions?

 

#psicologia #psicòloga #Barcelona #reflexions #desconnectar #preocupacions #connectar #cos #emocions #treballar #descansar #ballar #gaudir #vida #llibertat

 

 

Llegeix l'entrada en castellà


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entrades recents

November 26, 2018

November 24, 2018

October 21, 2018

Please reload

També em pots trobar a:

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon

© 2019 | Maria Fabregat | Psicòloga

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Icono negro LinkedIn