top of page

Experiència a la ràdio


em van fer una entrevista

al programa "El de la Mañana"

de l'emissora llatina 95.2

Ells fa bastants anys que treballen en aquest sector, però els que no tenim aquest tipus d'experiència... He de confessar que, si més no la primera vegada, impressiona una mica. Bé, una mica no, bastant. De totes maneres, els nervis van passar de pressa perquè la Paola, el Carlos i la Fabiola són realment increïbles! Van convertir una seria presentació en un contacte proper i molt divertit. Em van presentar com la Dra. Psicòloga (que és com ells fan referència als professionals) i van repetir el meu mòbil una infinitat de vegades, fins i tot utilitzant regles mnemotècniques! Fet que agraeixo molt, ara també se l'han après els meus amics!

A part d'això, el més important és que em sento satisfeta d'haver pogut destacar la importància de realitzar una teràpia psicològica i de presentar un dels tallers de creixement personal que realitzava al cap d'uns dies.

Pròximament ens tornarem a trobar a la 95.2!


  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page