top of page

"Llàgrimes de Sant Llorenç"


Post en castellano

A la residència Portamar Residencial volem que cada dia sigui diferent, per tant, les activitats també són variades per estimular la motivació dels usuaris. Avui, 10 d'agost, hem fet una activitat especial per celebrar Sant Llorenç. D'una banda, quan participen en les activitats en grup es diverteixen i se senten vinculats als altres i, per una altra banda, també fomenten les seves capacitats cognitives. Així és com en aquesta activitat en particular hem realitzat el següent:

• Comentar quin dia és avui i quin és el Sant que se celebra, per fomentar l'orientació temporal.

• Recordar les persones que coneixem o coneixíem que es diuen (o deien) Llorenç (Lorenzo o Lorenza), la qual cosa ens ha permès treballar la memòria a llarg termini.

• Pintar les estrelles fugaces, posant en pràctica la psico-motricitat fina.

• Escollir amb quin retolador volien pintar les estrelles, cosa que fomenta la seva capacitat de decisió.

• Haver de pintar un nombre de 10 estrelles cadascun, el que implica comprensió de les instruccions.

• Escoltar la llegenda de Sant Llorenç que els he explicat i respondre unes preguntes, la qual cosa ha estat útil per a promoure la seva capacitat de concentració i la memòria immediata. El resultat ha estat aquest preciós mural de la foto i la sensació de satisfacció després del treball que hem fet plegats!

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page