top of page

Aprenent sobre les dents i la higiene bucal


A la Residència Portamar Residencial, vam tenir una visita molt interessant de la Doctora i dentista Rosa Mª Ros. Ens va donar un tracte d'afecte molt especial a tots els assistents, tal com fa amb totes les persones que assisteixen a la seva clínica "Centre Dental Les Escoles", de Terrassa.

Aconsegueix que anar al dentista sigui el millor moment del dia

i aquí també va aconseguir que el taller fos el millor moment del dia! ​

Ens va explicar, de manera molt clara, quines característiques poden tenir les dents i la boca, que van canviant amb l'edat, però que es troben dins de la normalitat. També ens va comentar quines són les infeccions que requereixen visitar el dentista i com ha de ser la higiene diària per prevenir les infecciones.

Els assistents van quedar molt contents de la visita de la Rosa, que a part de compartir amb ells aquella estona tan agradable, els va permetre aprendre (i recordar a alguns) que no només s'han de rentar les dents, sinó que també s'han de raspallar la llengua! Ara ja ho podran posar en pràctica!

També van estar molt agraïts de rebre com a regal una bossa amb una pasta de dents, una capseta per a la dentadura, pasta per fixar-la i pastilles per desinfectar-la. Així serà més fàcil que incorporin aquests hàbits saludables per tenir cura de la seva higiene bucal.

Uns dies més tard, vam recordar la visita de la dentista i vam fer un mural per consolidar els coneixements que ens va donar la Rosa. A partir de la seva realització, vam exercitar la memòria i la psicomotricitat fina, retallant les fotos, enganxant-les amb cola de barra i escrivint les explicacions que acompanyen les imatges.

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page