top of page

La mort forma part de la vida


La mort forma part de la vida, bé, és el tancament del cicle vital. No és fàcil parlar de la mort, però va bé parlar-ne. És bo expressar les emocions i poder compartir els records i les experiències amb altres persones. Aquests dies a la residència Portamar Residencial de Castelldefels, ens hem trobat amb pèrdues que inevitablement ens afecten. Per això, ahir vam dedicar el matí a parlar sobre la mort i sobre les persones que ja no hi són. Vam compartir sentiments i records i, el més important, ens vam acompanyar. Tots, tant l'equip com els usuaris, som com una família, estem a prop, ens donem companyia i ens escoltem. Escoltar i estar present, encara que sigui en silenci, és fins i tot millor que segons quines paraules d'ànims, ja que estar trist davant d'una pèrdua és natural i també necessari per poder elaborar el dol. Elaborar el dol, que no és el mateix que oblidar. Us recordarem amb afecte.


  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page