top of page

"Memòria en conserva"


Gràcies al grup de 1r d’ESO de l’Escola Petit Món-Felisa Bastida que ha creat el projecte “Memòria en conserva”, podem portar a terme tallers de memòria molt especials!

Seran els mateixos nois i noies que realitzaran els tallers per als usuaris de Portamar Residencial, amb activitats que estimularan les seves capacitats cognitives, entre elles la concentració i la memòria. Evidentment, compten amb tot el meu suport, preparació i supervisió de les activitats.

Primer, els joves van venir a conèixer-los i els van fer preguntes sobre ells i les seves vides. Per una banda, els usuaris van quedar encantats de l’interès que els mostraven aquests nois i la seva actitud tan propera i respectuosa amb ells. Per altra banda, els nois van quedar molt satisfets de la rebuda tan afectuosa que els van donar.

Al final, vam fer una petita valoració de l’experiència, que va resultar molt positiva.

Estem il·lusionats amb aquest nou projecte que ens enriqueix a tots! A més, l’equip de TV3 va venir a gravar aquesta activitat!

  • Facebook Basic Square
  • Grey Instagram Icon
bottom of page